Tečaj KREATIVNEGA PISANJA poslovnih dopisov in sporočil - odločilnih 5 sekund za vzbuditev zanimanja in posledično akcije

Postanite kreativni pisec besedil, ki ga bodo vsi posnemali!

Ste se kdaj vprašali, koliko strank izgubite vsak dan zaradi neprepričljivih prodajnih besedil?

TERMIN: 22. 5. 2023 (od 12:00 do 15:30)

Zakaj je pomembno, da znate s prodajnimi besedili stranko prepričati?

  • Pisanje je nadomestilo pogovora v živo. Bralec se odzove (kupi) le v primeru, ko ob branju dobi občutek, da da se z njim pogovarjate. Predvsem pa takrat, ko mu sporočate, da razumete njegove motivacije, potrebe in najgloblje želje.
  • S prodajnimi besedili, ki vključujejo psihološki profil bralca, boste po delavnici natančno vedeli, kako oblikovati besedilo, da bo doseglo želeni odziv.

Odgovorite na naslednja vprašanja:

  • Ali z obstoječimi prodajnimi pismi, vabili in letaki ne dosegate želenih poslovnih rezultatov?
  • Želite napisati učinkovito prodajno besedilo, vendar ne veste, kako se tega lotiti?
  • Bi radi v sebi prebudili speči kreativni potencial ter z njegovo uporabo pometli s konkurenco?

Če ste prikimali na eno ali več od zgornjih vprašanj, potem ste na pravi poti k rešitvi.

Na tečaju pisanja učinkovitih prodajnih dopisov se boste vi ali vaši sodelavci seznanili predvsem z dvema zadevama:

  • S katerimi psihološkimi prijemi učinkovito nagovorimo bralca, da dosežemo želene učinke?
  • Katerim osmim korakom moramo slediti, da sestavimo učinkovito prodajno pismo, letak ali vabilo?

Komu je tečaj namenjen?

  • Podjetnikom oz. zaposlenim v malih in srednje velikih podjetjih, ki so zadolženi za pisanje prodajno naravnanih besedil (prodajnih pisem, letakov, e-mailov ali vabil).
  • Posameznikom, ki razmišljajo o samostojni poti, ki s seboj prinaša veliko izzivov, povezanih tudi s pisanjem prepričljivih prodajnih besedil.

Cilj tečaja kreativnega pisanja:

pridobitev praktičnega znanja za učinkovita prodajna besedila, ki bodo bralca pripravila do branja in v nadaljevanju do želene akcije. Na tečaju boste spoznali, da lahko z učinkovitimi prodajnimi dopisi precej izboljšate vaše prodajne rezultate.

Nekaj odzivov iz preteklih izvedb:

Delavnica je primerna tako za tiste, ki se ukvarjamo s pisanjem prodajnih besedil, kot tudi za tiste, ki iščemo službo in se učimo kako “prodati” sebe.” Hvala za vse nasvete!” (Marusa)

Če želite izstopiti iz množice povprečnežev in izstreliti kreativno pisanje dopisov na višji nivo, se morate udeležiti delavnice čimprej. Bodite drugačni že danes!” (Nina)

Bilo je zanimivo in poučno.” (Katja)

Delavnica mi je bila zanimiva, ker ni bilo “tipično ameriškega” predstavljanja kreativnih dopisov. Všeč mi je bila, ker je bila teorija podkrepljena s praktičnimi primeri. Super!” (Soraja)

Program

Zakaj je pomembno učinkovito pisanje?
Na katera vprašanja moramo odgovoriti pred pisanjem?
Kako raziščemo, kakšne so težave in ambicije ljudi, ki jih nagovarjamo?
Zakaj je pomembno, da na začetku sporočila nastavimo vabo in kako se tega lotimo?
Kako bralca pritegnemo na začetku besedila?
Kako v besedilu izpostavimo težavo, ki jo rešuje naš izdelek oziroma rešitev?
Kako predstavimo rešitev za bralčevo težavo?
Kako odgovorimo na najbolj pogost ugovor s strani bralca?
Kako na koncu besedila bralca pozovemo k akciji?

Cilj tečaja je v vas prebuditi kreativni potencial ter vam  na podlagi praktičnega izkustva prikazati, da se ob pisanju lahko tudi zabavate. Pridružite se nam torej na tečaju kreativnega gnetenja besedil ter ustvarite kreativne mojstrovine, ki bodo DEJANSKO PRODAJALE!

Ob nakupu knjige JEZIKOVNA ODLIČNOST vam nudimo 20-odstotni popust pri kotizaciji.

Predavateljica

Mag. Maja Novak

je izobraževalna trenerka in ekspert za vsebinski in video marketing. Je direktorica zavoda za izobraževanje We4You. Karierno pot je začela v novinarstvu, objavljala članke v nekaterih večjih slovenskih revijah in časopisih. Poleg pisanja raziskovalnih, promocijskih člankov in intervjujev s številnimi uglednimi posamezniki, je nekaj časa delala kot urednica mladinske revije. K njenim dobrim komunikacijskim veščinam in prepričljivim nastopom je pripomoglo vodenje dnevno informativne oddaje na lokalni televiziji ter vodenje promocijskih oddaj. Strast do branja strokovne literature o kreativnosti in pisanja je nadgradila s kreiranjem učinkovitih prodajnih sporočil ter z izvajanjem delavnic o inovativnih marketinških strategijah, ki jih izvaja za nekatera večja slovenska podjetja. Maja pomaga ambicioznim podjetnikom, da se s pomočjo vsebinskega marketinga hitro in enostavno uveljavijo kot avtoriteta na svojem poslovnem področju in zgradijo široko mrežo potencialnih strank.
V mesecu maju 2014 je na razpisu INA3 prejela 2 diplomi ter osvojila dvakrat prvo mesto v kategoriji odraslih in kategoriji žensk za najbolj inovativno idejo z naslovom > Proaktiven – posnet – od sanjskega joba zadet.
Maja Novak se pri svojem delu opira na znanja, pridobljena na sledečih usposabljanjih: NLP praktikT, NLP mojster praktik (INLPTA) in Andragoški praktikum za izobraževanje odraslih.

Kotizacija

158,00 € + 22 % DDV

Plačilo z DDV znaša 192,86 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. SI56 3300 0000 1159 917 pri Addiko Bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Dodatne ugodnosti

Dodatne ugodnosti za to izobraževanje ne veljajo.