Dress For Success - za uspešen slog, ki odraža vašo unikatnost

Pravi oblačilni slog bo dvignil vašo samozavest, vam pomagal na poti k poslovnemu in osebnemu uspehu ter vam prihranil čas in denar

Ogromno število raziskav potrjuje, da oblačila vplivajo na naše počutje in s tem tudi na našo samozavest. Naša zunanja podoba in izbrana oblačila drugim povedo veliko o nas in nam pomagajo pri ustvarjanju želene podobe v javnosti, kažejo pa tudi našo originalno in edinstveno osebnost.

Izstopite iz povprečja, naj vaša obleka govori kdo ste. Vaš slog je vaš podpis.

TERMIN: 18. 6. 2024 (od 16:30 do 20:00)

Se sprašujete kje so meje drznega, ki nam omogočajo izražanje lastne (p)osebnosti ob upoštevanju in spoštovanju poslovnosti?

Vsi si želimo biti oseba katere podoba je zanimiva in celovita, kjer delujemo samozavestno in odločno. Ubran zunanji videz hitreje odpira vrata, prihrani čas in denar, tako nam osebno kot tudi podjetju, ki ga predstavljamo. Primerno izbrano oblačilo, ustrezna barva, dodatki in vonj so pomembni elementi neverbalne komunikacije. Dokazano je, da barve oblačil pomembno vplivajo na naše razpoloženje, hkrati pa tudi na odnos ljudi okrog vas. Premišljeno izbrana barva je torej poslovna poteza.

Kaj pa če naša podoba ne govori, je anonimna, brez pravega sloga, delujemo apatično, brez moči in kreativne energije?!

Obiščite našo delavnico, kjer boste spoznali kako izbrati pravo barvo, stil in kako zgraditi svojo celostno podobo, da se vam to ne bo zgodilo. Naučili se boste kaj je uspešna zunanja podoba in kako zadostimo standardom oblačilnega sloga za uspeh. Prepoznali boste sebe, vaše naravne danosti in jih upoštevali pri oblačenju, V vsakodnevno oblačenja boste vnesli svoje osebnostne lastnosti in si oblikovali svoj individualen slog.

Šele, ko se naučite in dobro poznate pravila in možnosti oblačenja v zasebnem in poslovnem svetu (kodeks poslovnega oblačenja) in dobro poznate svoje lastnosti in posebnosti, lahko sprejmete izziv, kako sodobno, kreativno in samozavestno izraziti sebe v oblačilu.

Stilski nasvet:

Morda imate suknjič ali dodatek, ki vam povzroča preglavice pri kombiniranju ali pa slutite, da ima večji potencial, kot ga znate izvabiti sami. Prinesite takšno oblačilo in modne dodatke in skupaj s predavateljico boste našli načine, kako stvar obleči, nositi, zavezovati, skratka, kako jo kar najprivlačneje  in najučinkoviteje uporabiti!

Odzivi udeleženk in udeležencev iz preteklih izvedb delavnice:

“Zelo uporabno in praktično za vsakdanje življenje!”

“Presenetljivo: kako občutno izboljšan stil in izgled, brez vloženega denarja, le z novim znanjem!”

“Zelo dobro! Sistematsko!”

“Vsaka je dobila obilo nasvetov zase – kako se obleči glede na postavo, katere barve izbrati.”

“Enostavno super.”

“Dobila sem veliko uporabnega znanja in namigov, predvsem pa smo se nadvse zabavale!”

“Najboljša delavnica, kar sem jih kdajkoli obiskala! Čestitke!”

“Nikoli ne bom potrebovala stilista!”

“Veliko novih, uporabnih nasvetov pri izbiri oblačil in dodatkov.”

“Investicija v udeležbo na delavnici je zagotovo povrnjena :)”

“Zelo pohvalno, dobra izbira predavateljic!”

“Super!”

“Dragocene informacije za vsakdanje življenje in za delo, dvig samozavesti.”

“Priporočam vsem, ki še vedno iščejo svoj stil!””Jasno, enostavno, skratka odlično!”

“Odlično in zelo uporabno!”

“Mislim, da je ta delavnica  delavnica res primerna ne le za poslovne ženske, ampak tudi za ostale!”

“Najbolj sem bila vesela, ko sem v ogledalu na delavnici videla, kako različne stvari učinkujejo na meni in kako lahko na res enostaven način izgledam neverjetno bolje!”

Program

Skupaj z modno oblikovalko boste demonstrirali pravila oblačenja in oblikovali vaš osebni izrazni slog.

Pravila in ravni poslovnega oblačenja:

  • tradicionalna poslovna obleka (business formal),
  • dnevna poslovna obleka (business standard),
  • sproščena poslovna obleka (business casual),
  • sproščena elegantna obleka (smart casual).

Različne postave – različna pravila

Prepoznajmo svoj barvni tip

Zlata pravila (poslovnega) oblačenja in individualno svetovanje:

  • kako kombiniramo barve oblačil,
  • kako kombiniramo različne kroje in različne materiale,
  • pravilna izbira obutve,
  • pravilna izbira dolžin oblačil,
  • izbira nogavic,
  • dinamično kombiniranje z dodatki je lahko pravcati energetski naboj!

Predavateljica

Alenka Globočnik Fabjan

Alenka Globočnik Fabjan, dipl. ing. oblikovanja tekstilij in oblačil

je uspešna in priznana modna oblikovalka, ki že več kot 25 let deluje na področju mode, stila in svetovanja za celovito podobo osebnosti.

Prepoznavna je tudi po lastni blagovni znamki AKULTURA. Svoje kolekcije redno predstavlja na modnih revijah in razstavah. V njenih oblačilih se predstavljajo številne vidne in znane osebnosti iz poslovnega in zabavnega sveta. V letošnjem letu je prejela prestižno nagrado MGF za najboljšo modno oblikovalko v regiji. Več …

Njena specifičnost in izjemnost je prav v tem, da prepozna in poišče originalni in edinstveni slog za vsakršno osebo. Naše postave so popolne in manj popolne, zato je pomembno, kje in kako pravzaprav začeti oblikovati stil in katera so pomembna merila, ki nam dajo možnost dobrega sloga oblačenja. Pokazala vam bo pot, kako biti oseba, katere podoba je celovita, sodobna in zanimiva, kjer lahko delujete samozavestno in odločno. Nihče si ne želi biti oseba, katere podoba ne govori, je anonimna, dolgočasna in brez sloga, kjer deluje apatično, brez moči in kreativne energije.

Na številnih predavanjih in delavnicah se ji marsikdo že na začetku opraviči, češ, da ne more imeti dobrega stila, saj njeno, njegovo telo ni popolno. Njen odgovor je preprost. Vsaka postava je lahko popolna, le pravilna oblačila in dodatke je potrebno izbrati. Različne postave imajo različna pravila.

Pomembno se je zavedati, da je naša zunanja podoba, torej oblačila, dodatki in vse tisto kar določi stil, projekcija naše notranjosti, je naš podpis. Alenki Globočnik Fabjan lahko sledite na Instagramu.

Lokacija

Agencija POTI

Stegne 7, 1000 Ljubljana

Pokaži na zemljevidu >

Kotizacija

88,00 € + 22 % DDV

Plačilo z DDV znaša 107,36 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. SI56 3300 0000 1159 917 pri Addiko Bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Dodatne ugodnosti

Zgodne prijave: 10 % popust za prijavo in plačilo do 3 tedne pred izvedbo izobraževanja.
Fizične osebe: stalni 30 % popust na kotizacijo.
Ugodnosti se ne seštevajo!