Bodite ODLIČNI pri DOSEGANJU zastavljenih CILJEV

Ko si enkrat pravilno zastavimo cilje, je disciplina pri doseganju ciljev ključnega pomena. Veliko oseb namreč meni, da je motivacija najbolj pomembna, dejstvo pa je, da naša motivacija lahko niha in ni vedno enaka. Na motivacijo tudi nimamo vedno vpliva. Medtem ko je pa disciplina nekaj na kar imamo vpliv. Za doseganje ciljev je tudi praksa pokazala, da je bolj pomembna redna in pravilna disciplina, kot pa samo zanašanje na motivacijo.

Vse spremembe pa so, tako kot tudi disciplina, povezane z določeno vrsto bolečine pred katero velika večina ljudi beži. Tudi Jim Rohn je nekoč dejal: »Vsakdo mora trpeti zaradi bolečine discipline ali pa bolečine obžalovanja. Izbira je vaša«. Ko nam enkrat pravilna disciplina zleze pod kožo in postane naša navada, takrat smo na pravi poti in prav nič nas ne more ustaviti.

Kaj pa ko zapademo v skušnjavo, kaj pa se takrat zgodi z disciplino in kako jo v težkih časih obdržati?

V ta namen si bomo na praktični delavnici Bodite ODLIČNI pri DOSEGANJU zastavljenih CILJEV pogledali štiri ključna vprašanja, ki si jih moramo postaviti ko se znajdemo v skušnjavi z namenom doseganja ciljev in početjem pravih stvari, ne pa stvari, ki so lažje.

Avtor:
mag. Peter Babarovič