Domov O nas

O nas

Agencija PotiV Agenciji POTI, izobraževalni, svetovalni in založniški družbi, smo si v skoraj 30-ih letih delovanja pridobili obilo znanja in izkušenj na področju izvajanja izobraževalnih programov. Sodelujemo z izkušenimi predavatelji, ki so predvsem strokovnjaki iz prakse. Cilj naših izobraževanj pa je pridobitev znanja, ki ga je moč takoj prevesti v dejanja.

Pravijo, da so izkušnje najboljša šola – vendar je cena lahko zelo visoka.

V okviru naših izobraževalnih programov predavatelji z udeleženci delijo svoje bogato strokovno znanje in dosedanje izkušnje iz prakse. Udeležencem tekom posameznega izobraževanja pomagajo reševati probleme s katerimi se srečujejo pri svojem delu. Do dragocenega znanja boste prišli na učinkovit, dinamičen in udoben način.

Agencija Poti

Z vami že 30 let!

Za vas snujemo in izvajamo strokovne seminarje in praktične delavnice s področja odličnosti vodenja, sodobnih »lean & agile« tehnik, organizacijskega designa, matematičnih modelov, projektnega managementa – v skladu s svetovnimi IPMA in PMI standardi (Akademija projektnega managementa), učinkovitih metod pogajanj (Izobraževalni modul v slovenskem, angleškem in nemškem jeziku), pogodbenega prava, sodobnih psiholoških tehnik za uspeh v prodaji, komunikacijskih veščin, organizacije časa in dela, doseganja zastavljenih ciljev, dviga inovativnosti, vodenja sestankov, učinkovitosti zaposlenih, strokovnih usposabljanj, optimizacije v proizvodnji, vzdrževanja, energetske učinkovitosti in obnovljivih virov energije, nove tehnične zakonodaje in standardizacije (tudi za pridobitev kreditnih točk IZS in ZAPS), elektrotehnike, telekomunikacij, varnosti pri delu (točke za pooblaščene osebe), …

Poglejte si naš Koledar izobraževanj in se pridružite dosedanjim zadovoljnim udeležencem.

Agencija Poti

Z novimi znanji do uresničitve vaših ciljev!

Strokovni seminarji, ki jih izvajamo so vsakokrat odlično ocenjeni, praktične delavnice pa žanjejo navdušenje udeležencev. Zaupajte nadgradnjo znanj le vrhunskim strokovnjakom. Vaša investicija časa in denarja bo zagotovo povrnjena!

Vsako posamezno izobraževanje in njegovo izvedbo tudi povsem prilagodimo potrebam in ciljem posameznega podjetja oz. organizacije v okviru naše ponudbe Izobraževanje po meri.

Ne spreglejte pa tudi naših programov za razvoj timov in individualni coaching.

Strokovna literatura Agencija POTIZaložba

Naš založniški program obsega strokovne priročnike s področja projektnega managementa, inovativnosti in kreativnosti, obnovljivih virov energije, elektrotehnike, e-mobilnosti, graditve objektov, varnosti proizvodov in varnosti pri delu. Od leta 2000 izdajamo zdaj že uveljavljeno – Elektrotehniško revijo.

Veselimo se srečanja z vami!

Smo člani:

Gospodarska zbornica Slovenije
Slovensko-nemška gospodarska zbornica
Združenje Manager 
Slovensko združenje za projektni management
Slovensko združenje za kakovost in odličnost
SIST – Slovenski inštitut za standardizacijo