6 stebrov UČINKOVITOSTI in OSREDOTOČENOSTI pri delu

Productivity Flow za vaš Top Performance

V dandanašnjem hitrem tempu življenja smo na vsakem koraku izpostavljeni ogromni količini informacij, številnim distrakcijam in stresu, ki nas ovirajo pri našem delu. Hitro se nam zgodi, da nismo 100 % osredotočeni na to kar počnemo in da nam misli prepogosto odtavajo drugam. Posledica tega je, da za delo porabimo več časa, kot bi ga sicer in tudi rezultati niso sorazmerni z vloženim časom. Pogostejše so tudi napake in nikakor ne moremo reči, da smo od sebe dali najboljše.

Naša produktivnost je v veliki meri odvisna od naše zmožnosti osredotočanja na prave stvar stvari in ločitve od vseh ostalih možnih distrakcij (nezaželena vedenja, misli in čustva, …).

TERMIN: 15. 2. 2024 (od 9:00 do 15:30)

Dejstvo je, da okolica ni vedno takšna kot bi si jo želeli in edino na kar imamo vpliv smo mi sami in kako bomo reagirali na stvari, ki se dogajajo okoli nas. Ko okolico zaznavamo kot stresno, spravimo v stres tudi našo notranjost in naša ˝orodja˝, ki jih imamo, ne delujejo več v našo korist temveč proti nam.

Ključno je, da imamo znanje kako upravljati z ˝orodji˝ znotraj nas, da nam bodo dobro služila, saj boljši upravljalec le-teh kot smo, bolje nam bodo lahko služila in postanemo eno s trenutno aktivnostjo, nalogo, ustvarjanjem, …

Na praktični delavnici boste spoznali ˝orodja˝ in njihove zakonitosti, ki so vam dana za vaš top performace, s tem pa boste dobili tudi ˝navodila za uporabo˝ za spopadanje z različnimi situacijami, razbili boste svoje omejitve, izboljšali svojo osredotočenost, presegli svoja pričakovanja in sanje spremenili v uspeh. Zavedati se je potrebno, da lahko čisto vsako delo, ki ga opravljate, naredite najboljše šele takrat, ko ste osredotočeni (maksimalno skoncentrirani) in zavzeti za to kar počnete.

 

Stalni FOKUS in UČINKOVITOST pri delu - Top performance

Program

Top Performance sloni na 6 stebrih:

  • MYB – Managigng your body (upravljanje telesa)

Spoznali boste glavne gradnike našega telesa in njihove zakonitosti ter se naučili kaj potrebujete, da telo optimalno deluje.

  • MYEM – Managing your emotions (upravljanje s čustvi)

Spoznali boste pomembnost vsakega čustva ter se naučili kako ločiti med preživetvenimi in ustvarjalnimi čustvi in kdaj ˝spustiti katera na plan˝.

  • MYE – Managing your energies (upravljanje z energijami)

Naučili se boste kako z dihanjem upravljati z energijo in spoznali različne tehnike dihanja ter uporabo le-teh v različnih situacijah.

  • MYT – Managing your thoughts (upravljanje z mislimi)

Spoznali boste 5 osnovnih zakonitosti po katerih delujejo misli in se naučili kako generirati tiste misli, ki jih želite ter kaj narediti z mislimi, ki jih ne želite.

  • MYI – Managing your intellect and intuition (upravljanje z intelektom in intuicijo)

Naučili se boste kako poslušati notranji občutek – intuicijo, spoznali delovanje intelekta in kako si z intelektom pomagati do boljših rezultatov.

  • MYH – Managing your heart (upravljanje s srcem)

Spoznali boste, da srce oddaja do 60x močnejše elektromagnetno valovanje od možganov in nam zato predstavlja glavni vir energije ter se naučili kako priti v stik z našo srčno inteligenco.

Predavatelj

Mag. Peter Babarović

je magistriral s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo “Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju”. Svoje znanje o človeških potencialih že več kot 20 let razvija tudi kot učitelj in vaditelj veščine Aikida ter več kot 5 let kot učitelj in vaditelj veščine Systema. Je avtor številnih člankov na temo uspešnega in učinkovitega vodenja, razumevanja ter razvoja lastnega potenciala. Ukvarja se z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra v podjetjih.

Angažiralo ga je že preko 300 slovenskih podjetij, dve leti je deloval tudi kot trener in coach tudi v sklopu mednarodne skupine NEWAYS. Zadnja leta pa deluje kot odličen predavatelj predvsem na področjih: Učinkovito vodenje in komuniciranje, Optimalna izraba in organizacija časa, Osredotočenost in navdušenje pri delu, Moja odgovornost za uspeh. Usposabljanja vedno vključujejo tudi zavedanje pomembnosti postavljanja konstruktivnih ciljev ter s tem povezane lastne odgovornosti za sprejemanje in doseganje teh ciljev. Velik poudarek je tudi na osebnem delovanju, in organiziranosti dela. Izvaja tudi individualne coachinge in motivacijska predavanja – lasten BTI pristop za razvoj potencialov.

Kotizacija

228,00 € + 22%

Plačilo z DDV znaša 278,16 € in vključuje strokovno predavanje, prikaz primerov iz prakse z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na izobraževanju in prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. SI56 3300 0000 1159 917, odprt pri Addiko Bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo izobraževanja. Po izobraževanju vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!