TOK PRODUKTIVNOSTI I 6 stebrov učinkovitosti in osredotočenosti pri delu

Productivity Flow za vaš Top Performance

V dandanašnjem hitrem tempu življenja smo na vsakem koraku izpostavljeni ogromni količini informacij, številnim distrakcijam in stresu, ki nas ovirajo pri našem delu. Hitro se nam zgodi, da nismo 100 % osredotočeni na to kar počnemo in da nam misli prepogosto odtavajo drugam. Posledica tega je, da za delo porabimo več časa, kot bi ga sicer in tudi rezultati niso sorazmerni z vloženim časom. Pogostejše so tudi napake in nikakor ne moremo reči, da smo od sebe dali najboljše.

Naša produktivnost je v veliki meri odvisna od naše zmožnosti osredotočanja na prave stvar stvari in ločitve od vseh ostalih možnih distrakcij (nezaželena vedenja, misli in čustva, …).

TERMIN: 10. 10. 2024 (od 9:00 do 15:30)

Dejstvo je, da okolica ni vedno takšna kot bi si jo želeli in edino na kar imamo vpliv smo mi sami in kako bomo reagirali na stvari, ki se dogajajo okoli nas. Ko okolico zaznavamo kot stresno, spravimo v stres tudi našo notranjost in naša ˝orodja˝, ki jih imamo, ne delujejo več v našo korist temveč proti nam.

Ključno je, da imamo znanje kako upravljati z ˝orodji˝ znotraj nas, da nam bodo dobro služila, saj boljši upravljalec le-teh kot smo, bolje nam bodo lahko služila in postanemo eno s trenutno aktivnostjo, nalogo, ustvarjanjem, …

Na praktični delavnici boste spoznali ˝orodja˝ in njihove zakonitosti, ki so vam dana za vaš top performace, s tem pa boste dobili tudi ˝navodila za uporabo˝ za spopadanje z različnimi situacijami, razbili boste svoje omejitve, izboljšali svojo osredotočenost, presegli svoja pričakovanja in sanje spremenili v uspeh. Zavedati se je potrebno, da lahko čisto vsako delo, ki ga opravljate, naredite najboljše šele takrat, ko ste osredotočeni (maksimalno skoncentrirani) in zavzeti za to kar počnete.

 

Stalni FOKUS in UČINKOVITOST pri delu - Top performance

Program

Top Performance sloni na 6 stebrih:

  • MYB – Managigng your body (upravljanje telesa)

Spoznali boste glavne gradnike našega telesa in njihove zakonitosti ter se naučili kaj potrebujete, da telo optimalno deluje.

  • MYEM – Managing your emotions (upravljanje s čustvi)

Spoznali boste pomembnost vsakega čustva ter se naučili kako ločiti med preživetvenimi in ustvarjalnimi čustvi in kdaj ˝spustiti katera na plan˝.

  • MYE – Managing your energies (upravljanje z energijami)

Naučili se boste kako z dihanjem upravljati z energijo in spoznali različne tehnike dihanja ter uporabo le-teh v različnih situacijah.

  • MYT – Managing your thoughts (upravljanje z mislimi)

Spoznali boste 5 osnovnih zakonitosti po katerih delujejo misli in se naučili kako generirati tiste misli, ki jih želite ter kaj narediti z mislimi, ki jih ne želite.

  • MYI – Managing your intellect and intuition (upravljanje z intelektom in intuicijo)

Naučili se boste kako poslušati notranji občutek – intuicijo, spoznali delovanje intelekta in kako si z intelektom pomagati do boljših rezultatov.

  • MYH – Managing your heart (upravljanje s srcem)

Spoznali boste, da srce oddaja do 60x močnejše elektromagnetno valovanje od možganov in nam zato predstavlja glavni vir energije ter se naučili kako priti v stik z našo srčno inteligenco.

Predavatelj

Mag. Peter Babarović
je magistriral s področja podjetništva in sicer na temo “Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju” in trenutno vodi lastno podjetje s svetovno uveljavljeno blagovno znamko na področju zdravega življenjskega sloga in z le-tem povezanimi izdelki. Vedno stremi k drugačnosti, konkurenčni prednosti in odlični uporabniški izkušnji svojih strank s celega sveta. Vzpostavil je svoj učinkovit sistem uspešnega postavljanja in doseganja ciljev ter lastne odgovornosti za uspeh.

Ob tem že več kot 20 let poučuje japonsko borilno veščino Aikido, 5 let pa tudi še veščino Systema. Stalno se izobražuje na področju joge in ved na naprednih izobraževanjih pri Isha Foundation, Wim Hof Method®, Art of Living Foundation, ima tudi pridobljene certifikate »72 Nadis and 114 Chakras System in Human Body« pri dr. Amit Ray. Uči se jezik Sanskrit.

Svoje bogate izkušnje in strokovno znanje že vrsto let deli kot avtor strokovnih člankov ter kot odličen in energičen predavatelj navdušuje udeležence izobraževanj na področju vodenja sodelavcev, komuniciranja, osredotočenosti pri delu – toka produktivnosti, razumevanja ter razvoja lastnega potenciala, doseganja ciljev, zavedanja in prevzemanja odgovornosti za uspeh, time management-a, …

Kotizacija

228,00 € + 22%

Plačilo z DDV znaša 278,16 € in vključuje strokovno predavanje, prikaz primerov iz prakse z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na izobraževanju in prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. SI56 3300 0000 1159 917, odprt pri Addiko Bank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo izobraževanja. Po izobraževanju vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo izobraževanja, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Dodatne ugodnosti

Zgodne prijave: 10 % popust za prijavo in plačilo do 3 tedne pred izvedbo izobraževanja.
Fizične osebe: stalni 30 % popust na kotizacijo.
Ugodnosti se ne seštevajo!