Naj čas postane vaš zaveznik, 2. del

“Zapravljati svoj čas pomeni zapravljati svoje življenje, obvladovati svoj čas, pa pomeni obvladovati svoje življenje.” (Alan Lakein)

Dejstva

Časa ne morem upravljati, lahko pa upravljamo sami s seboj v določenih časovnih okvirih, ki jih imamo na voljo. Ko enkrat to razumemo, vzamemo stvari v svoje roke. Obstaja preverjen sistem, ki nam pomaga spraviti stvari v red, kajti velja rek: “Nikoli ne boste imeli dovolj časa, da bi naredili vse. Vedno pa boste imeli dovolj časa, da boste naredili tisto, kar je najbolj pomembno.”

Rešitev

Rešitev je v drugačnem pristopu. Pristopu, kjer vzamete vajeti v svoje roke in začnete spreminjati tisto, kar lahko spreminjate. Čas teče in tega ne boste spremenili. Edini vpliv imate na to, kaj delate v času, ki vam je dan!

Ustvarite jasno vizijo, pravilno si zastavite cilje, določite najbolj pomembne naloge, ki vas vodijo k doseganju ciljev, določite in omejite največje kradljivce časa, namesto odprte liste opravil naredite zaključeno listo opravil in zmanjšajte slučajnosti na minimum. In ključno – prenehajte biti samo zaposleni, začnite delati prave stvari!

Naj vam 24 ur, 1440 minut ali 86.400 sekund na dan prinese lastno izpolnitev tako na poslovnem, kot tudi na osebnem področju. Več >>>